SSP #9 – Simone Christensen


Simone Christensen er Danmarks ubestridt bedste kvindelige bmx-kører. Hun er bare 21 år, men har allerede gennem flere år markeret sig på den internationale scene og har opnået store resultater med sin sport. Alene i 2015 har hun vundet VM bronze, EM sølv og guld til European Games.

Hun er gået fra at være en del af verdenseliten til at være en del af verdenstoppen inden for bmx og samtidig læser hun medicin på Aarhus Universitet. Hun er et bevis på, at det er muligt at kombinere uddannelse og elitesport, hvis man er målrettet og dygtig til at planlægge og strukturere sin hverdag.

Men hvordan er hun nået så langt og hvordan bliver man den bedste, når man er en beskeden jyde?  Hvordan får hun råd til at rejse verden rundt og køre bmx, når der ikke rigtig er penge i sporten, og hvad føler hun, at hun kan bruge fra sportens verden i hendes øvrige liv…Det er bare noget af det, som jeg taler med Simone Christensen om idag.

Simone Christensen vandt i 2015 European Games i bmx.

Se Simones finaleheat her:


Simone var efter European Games sejren meget meget glad og havde følelserne uden på tøjet.

Se interviewet her:


Simone Christensen træner benhårdt. Det er nødvendigt – men hun elsker det. 
Se en træningsvideo her hvor Simone fortæller,

hvorfor hun træner med drengene


Her er et par billeder, jeg har fået lov at låne af Simone:

Simone Christensen

simone-c

 

Rockhill (9)


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /var/www/startupsport.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273