SSP #8 – Mette Melgaard

Idag møder jeg på en café i Esbjerg Mette Melgaard, der har haft en flot karriere som håndboldspiller og som nu arbejder som jurist hos advokatfirmaet Dahl. Mette stoppede sin professionelle karriere efter OL i 2012 og er nu ved at færdiguddanne sig til advokat, samtidig med at hun også netop er blevet mor.

Hyggesnak og gode råd!
Mette Melgaard har flere gange været dansk mester og har under ledelse af Anja Andersen blandt andet også vundet verdensmesterskabet for klubhold, Champions League, sammen med resten af drømmeholdet fra Slagelse håndboldklub. Hør i denne podcast hvad hun i dag kan bruge i erhvervslivet fra sin tid som professionel håndboldspiller, og hvad hun drømmer om at lave i fremtiden. Der bliver tid til både hyggesnak, anekdoter, alvorsord og gode råd til trænere, iværksættere og erhvervsledere i podcasten her, der er optaget i september 2015.

mette-mellgaard-ol2012


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /var/www/startupsport.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273