SSP #12 – Rasmus Schjødt Pedersen har succes med Lean Startup hos Athliit


Alt går stærkt hos Athliit. Der bliver bygget, testet, lanceret og evalueret efter de bedste Lean Startup metoder. Flere i startup-teamet hos Athliit er ved siden af jobbet ambitiøse og dygtige atleter. De ved, hvad de taler om og bygger på hos Athliit. Målet er at bryde og eje markedet – og det skal gå stærkt.

På bare 45 sekunder kan sportsforeninger og personlige trænere med Athliit oprette deres egen hjemmeside. Med et par minutters ekstra indsats kan de oprette hold, trænere og medlemmer og opkræve kontingenter. Det er smart, enkelt og lækkert designet – og så er det gratis for både foreninger og deres medlemmer.

Hør hvordan Athliit founder Rasmus Schjødt Pedersen og resten af teamet hos Athliit på bare 10 måneder har oprettet over 20.000  hjemmesider for danske og internationale foreninger og personlige instruktører. Rasmus deler rundhåndet ud af sin viden og fortæller sin historie i podcasten her.

Her er en lille video-snas fra Athliit

Athliit from Kristian Laumann Hartlev on Vimeo.

 

Ressourcer og links

Athliit: www.athliit.com 

Athliit på facebook: www.facebook.com/athliit

Trends Online: www.trendsonline.dk

Lean Startup: www.TheLeanStartup.com

Varde BMX klub: www.vardebmx.dk

Trello project management: www.trello.com

Slack besked/kommunikation for teams: www.slack.com

YOU RUN charity runs: www.youruncopenhagen.dk

SSP #11 Kristian Midtgaard fra Trusted Sport: Hør podcast her

 

athliit-billede

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /var/www/startupsport.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273